Het verlengde product downloaden

Uw Norton-product downloaden

1. Meld u aan bij Norton.

2. Selecteer op de pagina Abonnementen het product dat u wilt downloaden.

3. Klik op Downloaden.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor de browsers Internet Explorer of Microsoft Edge: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de optie Downloaden om de gedownloade bestanden weer te geven. Klik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: klik in de linkerbenedenhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090501133447EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, iOS
Laatste wijziging: 01/09/2017