Ondersteuning van Norton Family voor webbrowsers, zoekmachines, sociale netwerken en sites voor videohosting

Voor controle van activiteiten worden alleen de volgende webbrowsers, sociale netwerken en sites die video hosten ondersteund door Norton Family.

Ondersteunde webbrowsers

• Norton Family ondersteunt de volgende webbrowsers om de webactiviteiten van uw kind te controleren:

• Windows :

• Internet Explorer 8.0. of hoger

• Mozilla Firefox (alleen 32-bits)*

• Google Chrome*

• Microsoft® Edge (alleen HTTP URL's controleren)

*Ondersteunt de huidige, recentste en eerdere belangrijke release

• Android :

• Ondersteunt de standaardbrowser van Android

• Chrome voor Android versie 18.0.1025123 en hoger

• Norton Identity Safe-browser

• Kindle Silk-browser op Kindle Fire-tablets

Zoekmachines (alleen voor pc)

• Norton Family controleert en registreert de zoekactiviteiten van uw kinderen in de volgende zoekmachines:

• Google*

• Yahoo*

• Vragen*

• Bing*

• YouTube*

• Blinkx*

• Amazon

• Hulu

• AskKids

• FactMonster

• Craigslist

• Wikipedia

• eBay

• Comcast Toolbar Search*

• Baidu (alleen ondersteund in Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees)

• Sogou (alleen ondersteund in Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees)

• T-Online-sites (alleen ondersteund in het Duits)

• Orange of Free (alleen ondersteund in het Frans)

• Naver (alleen ondersteund in het Koreaans)

*Gebruikt ook Safe Search

Sociale netwerken (alleen Windows)

• Norton Family ondersteunt controle van de activiteiten van uw kind op de volgende sociale netwerken:

• Facebook

• Mixi (alleen in het Japans ondersteund)

• Skyrock (alleen in het Frans ondersteund)

Websites voor videohosting

Wanneer uw kinderen een YouTube-afspeellijst kijken in Chrome op een Android-telefoon of -tablet, wordt de adresbalk automatisch verborgen. In dit geval kan Norton Family de individuele video's op dergelijke afspeellijsten niet als afzonderlijke activiteiten controleren en rapporteren. Voor optimaal gebruik van Norton Family vraagt u uw kinderen om de Norton Family-browser te gebruiken voor alle internetactiviteiten op hun mobiele apparaten.

• Norton Family controleert en registreert de videoactiviteiten van uw kind op de volgende sites voor videohosting:

• YouTube

• Hulu

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090430145000EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem:  Windows, Android
Laatste wijziging: 09/02/2018