Norton Online Backup opnieuw installeren

Als u Norton Online Backup van een computer verwijdert, wordt de back-upset die voor deze computer is gemaakt, niet verwijderd. Wanneer u Norton Online Backup opnieuw op dezelfde computer installeert, wordt een nieuwe back-upset gemaakt.

Wanneer u Norton Online Backup opnieuw installeert, is het raadzaam de vorige back-upset uit uw Norton Online Backup-account te verwijderen. Als u bestanden wilt herstellen via uw vorige back-upset, moet u ervoor zorgen dat u ze herstelt voordat u de oude back-upset verwijdert.

STAP 1

Norton Online Backup opnieuw installeren

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik naast Mijn apparaten op Computer toevoegen.

3. Lees de Servicevoorwaarden en selecteer Ik heb de Servicevoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.

4. Klik op Downloaden starten.

Als u een melding ziet, slaat u het installatiebestand van Norton Online Backup op uw bureaublad op.

5. Wanneer de download is voltooid, dubbelklikt u op het gedownloade bestand.

Als u een beveiligingswaarschuwing ziet, klikt u op Uitvoeren.

6. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

7. Voer op de pagina Uw computer een naam geven een nieuwe naam in voor uw computer wanneer u een Weergavenaam toevoegt. Gebruik niet de naam die u eerder heeft gebruikt.

Er wordt een nieuwe back-upset gemaakt voor uw computer, zelfs als dit dezelfde computer is waarvoor u eerder al een back-up had ingesteld. Wanneer u een nieuwe computernaam opgeeft, zorgt u dat u de vorige back-upset kunt onderscheiden van de nieuwe back-upset.

8. Klik op OK.

9. Nadat de computer is toegevoegd, moet u naar Instellingen gaan om uw back-up opnieuw in te stellen.

STAP 2

Bestanden downloaden via de vorige back-upset

Als u geen bestanden wilt herstellen met uw vorige back-upset, gaat u door naar Stap 3.

1. Ga naar de startpagina van Norton Online Backup en klik naast de vorige back-upset op Bestandsacties en vervolgens op Een bestand downloaden.

2. Klik in het deelvenster Mappen op de naam van de map om naar de mapstructuur te gaan van de bestanden waarvan een back-up is gemaakt.

In het deelvenster Bestanden worden de back-upbestanden in de huidige map weergegeven.

3. Klik in het deelvenster Bestanden op de naam van het bestand dat u wilt downloaden.

4. Volg de browseraanwijzing om de bestanden op te slaan op uw computer.

5. Als u meerdere bestanden van de back-upset wilt downloaden, herhaalt u voor elk bestand regel 3 tot en met 5.

STAP 3

De vorige back-upset verwijderen

Een eerdere computer verwijderen is een permanente actie. Zorg ervoor dat u alle gewenste gegevens heeft opgeslagen voordat u deze stap uitvoert.

1. Klik op Computer verwijderen op de startpagina van Norton Online Backup.

2. Klik op Verwijderen naast de vorige back-upset.

3. Klik op OK.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090424164311EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/08/2017