Problemen oplossen met het toevoegen van een gebruikersaccount aan Norton Family bij verbinding met een domein

STAP 1

De gebruikersaccount toevoegen aan de lokale gebruikersgroep

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ het volgende in het dialoogvenster Uitvoeren en klik op OK.

lusrmgr.msc

Als de melding van Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

3. Klik in het linkerdeelvenster van het venster Beheer lokale gebruikers en groepen op Gebruikers.

4. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Nieuwe gebruikers in het rechterdeelvenster.

5. Typ de naam van het domeingebruikersaccount dat u aan Norton Family wilt toevoegen. Typ het wachtwoord en bevestig het. Klik vervolgens op Maken.

6. Sluit het venster Beheer lokale gebruikers en groepen.

STAP 2

De gebruikersaccount aan Norton Family toevoegen

1. Klik in het meldingsgebied op het Norton Family -pictogram en klik vervolgens op Accounts bewerken.

2. Typ het e-mailadres en wachtwoord van de ouder/verzorger en klik dan op OK.

3. Klik op Bewerken naast het kindprofiel waaraan u de domeingebruikersaccount wilt toewijzen die gecontroleerd moet worden.

4. Klik op aanmelden als en selecteer vervolgens de naam van de gebruikersaccount die u in stap 1 heeft gemaakt.

5. Klik op Opslaan.

6. Klik op OK.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090420170856EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/08/2017