Een Norton-product dat vooraf was geïnstalleerd op een computer, opnieuw installeren

Als u een actief abonnement hebt voor een product van Norton 2006 of nieuwer, kunt u gratis bijwerken naar de nieuwste versie. Als u bijwerkt naar de nieuwste versie, worden mogelijk problemen opgelost waarmee u met een vorige versie te maken had.

Als u de nieuwste versie van uw Norton-product niet wilt, neem dan contact op met de fabrikant van uw computer om uw Norton-product opnieuw te laten installeren.

De stappen om Norton Online Backup opnieuw te installeren zijn anders dan bij andere Norton-producten. Lees voor meer informatie:

NORTON ONLINE BACKUP OPNIEUW INSTALLEREN

STAP 1

De nieuwste versie van uw Norton-product downloaden en installeren via Norton Account

1. Ga naar uw Norton Account.

MIJN NORTON ACCOUNT

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton Account in en klik vervolgens op Aanmelden.

Hebt u nog geen Norton Account, gaat u naar Stap 2 om uw Norton-product te downloaden en installeren. U hebt de productsleutel voor uw product nodig, of u krijgt enkel een proefversie voor 15 dagen.

3. Klik op Downloaden naast het Norton-product dat u wilt installeren en volg de instructies op het scherm om het product te downloaden en te installeren.

Als de downloadknop niet beschikbaar is, is het abonnement op uw product verlopen. Klik op Verlengen en volg de stappen om uw productabonnement te verlengen. Daarna kunt u het product via uw Norton Account downloaden en installeren.

STAP 2

De nieuwste versie van uw Norton-product downloaden en installeren zonder Norton Account

Als u een Norton-product downloadt en installeert waarvoor u geen geldig abonnement hebt, of u hebt een geldig abonnement maar geen productsleutel, dan geldt voor dat product een proefabonnement van 15 dagen.

1. Download de nieuwste versie van uw Norton-product.

2. Klik op DOWNLOADEN STARTEN.

3. Volg de instructies op het scherm.

4. Als u wordt gevraagd een productsleutel in te voeren, meldt u zich aan bij uw Norton Account en gebruik de productsleutel voor het Norton-product dat u installeert.

MIJN NORTON ACCOUNT

Verwante video('s):

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090415160608EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 06/09/2011