Norton Family rapporteert alle websitebezoeken aan SiteAdvisor.com wanneer u McAfee Internet Security samen met SiteAdvisor installeert

Norton Family is niet compatibel met de functie SiteAdvisor van McAfee Internet Security. Hoewel Norton Family goed werkt naast veel andere beveiligingsproducten, hebben we gemerkt dat het programma met enkele beveiligingsproducten niet goed functioneert. Deze problemen hebben vooral te maken met de manier waarop beide producten het internetverkeer filteren. U kunt Norton Family niet installeren op een computer waarop de functie SiteAdvisor van McAfee Internet Security is ingeschakeld.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090414123125EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 23/09/2013