Fout: 'Het installatiebestand kan niet goed worden gevalideerd...'

Dit probleem kan zich op Windows XP-computers voordoen als de basiscertificaten niet zijn bijgewerkt. Aangezien Microsoft de ondersteuning voor Windows XP heeft beëindigd, ontvangt u geen software-updates meer van Windows Update en kunt u de recentste basiscertificaten niet meer installeren.

Ziet u het bericht: 'Er is een probleem opgetreden dat uw aandacht vereist' in uw Norton dat u bij Staples heeft gekocht, lees dan Bericht: 'Er is een probleem opgetreden dat uw aandacht vereist...' wanneer ik Norton 360 installeer dat ik bij Staples heb gekocht.

Overweeg een upgrade van uw besturingssysteem naar Windows 10. Ga naarWindows XP-ondersteuning is beëindigd voor meer informatie over uw opties.

STAP 1

Tijdelijke bestanden verwijderen

1. Sluit alle programma's af.

2. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

3. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

%temp%

De map Temp van de huidige gebruiker wordt in Windows Verkenner geopend.

4. Klik in het menu Bewerken op Alles selecteren.

5. Druk op Verwijderen.

6. Klik op Ja als u wordt gevraagd het verwijderen te bevestigen.

STAP 2

Norton via uw Norton-account downloaden

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op Downloaden.

3. Klik onder Installeren op dit apparaat op Toestemmen en downloaden.

Het installatieprogramma voor het Norton-product wordt standaard opgeslagen in de map Downloads.

4. Dubbelklik op het installatieprogramma voor het Norton-product wanneer de download is voltooid.

5. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

6. Klik op Doorgaan wanneer LiveUpdate alle updates heeft geïnstalleerd.

7. Klik in het venster Installatie geslaagd op Opnieuw starten.

U moet uw computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien.

STAP 3

Windows-updates uitvoeren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

wuapp

Wanneer de aanwijzing Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

3. Klik op Naar updates zoeken in het linkerdeelvenster.

4. Volg de instructies op het scherm.