Compatibiliteit van Norton Family met ESET Smart Security

Norton Family is niet compatibel met ESET Smart Security. Hoewel Norton Family goed werkt naast vele andere beveiligingsproducten, hebben we gemerkt dat het programma met enkele beveiligingsproducten niet goed functioneert. Deze problemen hebben vooral te maken met de manier waarop beide producten het internetverkeer filteren. U kunt de Norton Family-client niet installeren op een computer met ESET Smart Security.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090305172621EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 05/03/2013