Compatibiliteit van Norton Family met Trend Micro Internet Security

De Norton Family-client is niet compatibel met Trend Micro Internet Security Hoewel Norton Family goed werkt naast vele andere beveiligingsproducten, hebben we gemerkt dat het programma met enkele beveiligingsproducten, waaronder Trend Micro Internet Security, niet goed werkt. Deze problemen hebben vooral te maken met de manier waarop beide producten het internetverkeer filteren. U kunt Norton Family niet installeren op een computer waar Trend Micro Internet Security al op is geïnstalleerd.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090305172620EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 05/03/2013