Andere producten

Een Norton-licentie of dubbele licentie van een provider overdragen

Als u uw Norton-licentie via een provider heeft verkregen, volgt u de stappen om de dubbele licentie te annuleren of over te dragen. Zie Uw licentie overdragen naar een nieuw apparaat als u uw product in de Norton Online Store of een winkel heeft aangeschaft.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090304223549EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/11/2018