Andere producten

Extra online back-upruimte aanschaffen voor Norton Online Backup

Extra online back-upruimte aanschaffen

  1. Ga naar de website van Norton Online Backup.

  2. Klik op Aanmelden.

  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

  4. Klik in de rechterbovenhoek van de webpagina op Meer opslagruimte kopen.

    U wordt naar de Norton Online Store-pagina geleid.

  5. Selecteer de hoeveelheid opslagruimte die u wilt kopen.

  6. Volg de instructies op het scherm om de transactie te voltooien.

Meer hulp nodig?

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090227082138EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 30/08/2017