Norton via een provider downloaden en installeren

In dit document wordt uitgelegd hoe u een Norton-product waarop u zich via een provider heeft geabonneerd, kunt downloaden en installeren of opnieuw kunt installeren.

Als u meer wilt weten over het downloadproces, neemt u contact op met uw provider.

Als u uw Norton-abonnement van Comcast heeft ontvangen, leest u De recentste versie van Norton Security Suite downloaden en installeren.

Norton downloaden en installeren met een Norton-account

1. Meld u aan bij de website van uw provider of zoek de e-mail die u is toegestuurd toen u zich op de Norton-service abonneerde.

2. Meld u aan bij uw Norton-account.

Als u geen Norton-account heeft, kunt u uw Norton-product downloaden vanaf de pagina van uw provider.

3. Klik op Norton downloaden.

Als u uw Norton-product nog niet heeft geregistreerd, klikt u op Ik heb een pincode en voert u de pincode in die door uw serviceprovider is verstrekt, en klikt u op >.

4. Klik in het venster Installeren op dit apparaat op Akkoord en downloaden.

5. Klik op Opslaan of Bestand opslaan.

6. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Internet Explorer: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de optie Downloaden om de gedownloade bestanden weer te geven. Klik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

Voor Chrome: klik in de linkerbenedenhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

Volg de instructies op het scherm.

Norton op een andere computer downloaden en installeren

• Sommige Norton-producten van een provider kunnen op meer dan één computer tegelijk worden geïnstalleerd. U kunt indien nodig ook extra licenties kopen of een licentie overdragen van de ene naar de andere computer.

Als uw Norton-product is geïnstalleerd op een apparaat dat u niet meer gebruikt, kunt u het naar een ander apparaat overdragen. Zie De licentie van een Norton-beveiligingsproduct overdragen naar een nieuw apparaat voor meer informatie. Als uw productlicenties zijn gebruikt, volgt u de instructies van uw serviceprovider om een andere licentie aan te schaffen.

Volg de bovenstaande stappen tot Norton downloaden en installeren met een Norton-account wanneer u een licentie overdraagt of een nieuwe licentie aanschaft.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090225160423EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/11/2018