Mijn computer reageert niet meer nadat ik ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 of eerdere versies heb geïnstalleerd op een computer met Norton Family

Norton Family is niet compatibel met ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 of eerdere versies. Hoewel de Norton Family-client goed werkt naast vele andere beveiligingsproducten, hebben we gemerkt dat de client met enkele beveiligingsproducten niet goed functioneert. Deze problemen hebben vooral te maken met de manier waarop beide producten het internetverkeer filteren. U kunt de Norton Family-client niet installeren op een computer waar ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 of eerdere versies al op geïnstalleerd zijn.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090205170021EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 22/04/2013