De back-upbestanden van uw Norton Online Backup-account naar een willekeurige computer downloaden

Bestanden downloaden via Norton Online Backup

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik naast de back-upset waarvan u bestanden wilt downloaden, op Bestandsacties en klik vervolgens op Een bestand downloaden.

3. Als u een specifieke versie van een bestand wilt downloaden, klikt u op Opties weergeven en selecteert u de back-upset in de vervolgkeuzelijst.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u naar een specifiek bestand of specifieke map zoekt, typt u de bestandsnaam in het zoekvak en klikt u op Zoeken.

Klik op Geavanceerd zoeken weergeven als u de geavanceerde zoekopties wilt gebruiken, en selecteer de geavanceerde filters.

• Als u door de bestanden en mappen van de back-up wilt gaan, klikt u in het deelvenster Mappen op de naam van de map en navigeert u door de mapstructuur.

In het deelvenster Bestanden worden de back-upbestanden in de geselecteerde map weergegeven.

5. Klik op de naam van het bestand dat u wilt downloaden.

6. Volg de browseraanwijzing om de bestanden op te slaan op uw computer.

7. Als u meerdere bestanden van de back-upset wilt downloaden, herhaalt u voor elk bestand regel 4 tot en met 8.