Bestanden herstellen via Norton Online Backup

Bestanden herstellen

1. Ga naar de website van Norton Online Backup.

2. Klik op Aanmelden.

3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

4. Klik naast de back-upset waarvan u de bestanden wilt herstellen, op Bestandsacties en klik vervolgens op Bestanden herstellen.

5. Selecteer in de sectie Opties in de vervolgkeuzelijst de computer waarnaar u de bestanden wilt herstellen.

De bestanden en mappen worden standaard hersteld naar de map Herstelde bestanden op het bureaublad. Klik op Opties weergeven en selecteer Bestanden herstellen naar hun oorspronkelijke locatie op uw computer als u de bestanden naar de oorspronkelijke locatie op de computer wilt herstellen.

Selecteer Bestaande bestanden overschrijven als u de bestanden op de computer wilt overschrijven.

6. Voer een van de volgende handelingen uit in de sectie Bestanden herstellen :

• Selecteer Alle bestanden herstellen om alle bestanden van de back-upset te herstellen.

• Selecteer Bestanden voor herstel selecteren om specifieke bestanden in de back-upset te herstellen.

U kunt naar het specifieke bestand zoeken of naar de specifieke bestanden of mappen van de back-upset navigeren en deze selecteren. Als u naar specifieke bestanden wilt zoeken die u wilt herstellen, typt u de zoekcriteria in het zoekvak en klikt u vervolgens op Zoeken. Klik op Geavanceerd zoeken weergeven als u de geavanceerde zoekopties wilt gebruiken.

7. Klik op Bestanden herstellen wanneer u de herstelopties heeft geselecteerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090204114146EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 25/08/2017