Een computer toevoegen aan of verwijderen van uw Norton Online Backup-account

Een computer toevoegen aan Norton Online Backup

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik naast Mijn apparaten op Computer toevoegen.

3. Lees de Servicevoorwaarden en selecteer Ik heb de Servicevoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.

4. Klik op Start Download (Downloaden starten).

5. Voer een van de volgende handelingen uit nadat de download is voltooid:

• In Windows dubbelklikt u op het gedownloade bestand NortonOnlineBackup.exe.

Als u een beveiligingswaarschuwing ziet, klikt u op Uitvoeren.

• Wanneer de download op een Mac is voltooid, wordt het installatieprogramma van Norton Online Backup automatisch gestart.

6. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

7. Wanneer de installatie is voltooid, wordt uw standaardbrowser geopend om de registratie van uw computer te voltooien.

Klik op de webpagina Computer registreren op Doorgaan.

8. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

9. Klik op Gereed.

Een computer verwijderen van Norton Online Backup

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik naast Mijn apparaten op Computer verwijderen.

3. Klik naast het pictogram van de computer die u wilt verwijderen op Verwijderen.

4. Klik op OK om het verwijderen te bevestigen.