Norton Online Backup voor het eerst installeren

STAP 1

De Norton Online Backup-client downloaden en installeren

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton Account.

Als u geen Norton Account heeft, vult u het formulier Nieuwe gebruiker instellen in en klikt u op Aanmelden.

2. Lees de Servicevoorwaarden en selecteer Ik heb de Servicevoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. Klik op Volgende.

3. Voer de activeringscode in en klik vervolgens op Volgende.

De download van de Norton Online Backup-client gaat automatisch van start. In Windows volgt u de browseraanwijzing om het bestand op te slaan.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• In Windows dubbelklikt u op het gedownloade bestand NortonOnlineBackup.exe.

Als u een beveiligingswaarschuwing ziet, klikt u op Uitvoeren.

• Wanneer de download op een Mac is voltooid, wordt het installatieprogramma van Norton Online Backup automatisch gestart.

5. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

6. Klik in het venster Welkom bij Norton Online Backup op Gereed.

STAP 2

De Norton Online Backup-instellingen voor uw computer configureren

1. Klik met de rechtermuisknop op het Norton Online Backup-pictogram in het meldingsgebied of systeemvak en klik vervolgens op Startpagina.

Als u hierom wordt gevraagd, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u vervolgens op Aanmelden.

2. Klik op Instellingen naast de computer waarvoor u de back-upinstellingen wilt configureren.

3. Selecteer op het tabblad Wat de bestandscategorieën waarvan u een back-up wilt maken.

4. Als u specifieke bestanden aan de back-up wilt toevoegen, klikt u op Bestanden toevoegen.

Als u een waarschuwingsbericht ziet, klikt u op Verdergaan. Navigeer naar het bestand dat u aan de back-up wilt toevoegen.

5. Als u specifieke mappen aan de back-up wilt toevoegen, klikt u op Mappen toevoegen.

Als u een waarschuwingsbericht ziet, klikt u op Verdergaan. Navigeer naar de map die u aan de back-up wilt toevoegen.

6. Voer op het tabblad Wanneer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van wanneer en hoe u de back-up wilt uitvoeren:

• Wilt u de back-up plannen, dan selecteert u Gepland. Selecteer Dagelijks, Wekelijks of Maandelijks, en vervolgens de dag, datum of begintijd van de back-up.

De back-ups worden standaard gepland om automatisch te worden uitgevoerd.

• Als u de back-up handmatig wilt uitvoeren, selecteert u Handmatig (alleen 'Nu een back-up maken' gebruiken).

7. Klik op Opslaan.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090203112058EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Laatste wijziging: 17/05/2013