Norton bijwerken naar de nieuwste versie

U kunt Norton updaten naar de nieuwste versie als u een actief abonnement heeft. U kunt uw huidige product gratis op afstand bijwerken naar de nieuwste versie via uw Norton-account, mits u een actief abonnement heeft. U kunt ook naar het Norton Update Center gaan om de nieuwste versie van Norton voor Windows te downloaden en installeren. Norton-producten voor Mac kunnen alleen via uw Norton-account worden bijgewerkt.

Als u Norton probeert te downloaden via uw provider, gaat u terug naar de website van de provider en volgt u de instructies om de nieuwste versie van Norton op te halen.

Op dit moment zijn er geen updates beschikbaar voor Norton Family.

Norton via uw Norton-account updaten

1. Meld u aan bij Norton.

Lees Ik ben het wachtwoord van mijn Norton-account vergeten als u het wachtwoord voor uw Norton-account bent vergeten en wilt herstellen.

2. Klik op de pagina Apparaten onder de naam van het apparaat op Bijwerken naast het Norton-product dat u wilt upgraden.

Als de nieuwste versie al is geïnstalleerd, wordt de updateoptie niet weergegeven.

Norton updaten via het Norton Update Center

U kunt ook de onderstaande stappen volgen om uw Norton-product voor Windows bij te werken:

1. Ga naar Norton Update Center.

2. Klik op Nu updaten.

Als de download niet automatisch van start gaat, downloadt u het programma handmatig.

3. Klik in het venster Bestand downloaden - Beveiligingswaarschuwing op Uitvoeren.

4. Volg de instructies op het scherm.