Fout: 'Dit product ondersteunt alleen besturingssystemen op werkstations. Het kan niet op serverbesturingssystemen worden geïnstalleerd' tijdens installatie van Norton Family

Norton Family kan alleen op Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista of Windows XP worden geïnstalleerd. Het kan niet op Windows-serverbesturingssystemen worden geïnstalleerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20081210223616EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 07/08/2017