Fout: 'U probeert Norton AntiVirus te installeren. Norton Internet Security is al op uw pc geïnstalleerd...' als ik Norton AntiVirus installeer

Deze fout wordt weergegeven als Norton Internet Security al op uw computer is geïnstalleerd. Norton Internet Security wordt geleverd met een tweerichtingsfirewall voor extra beveiliging van uw computernetwerk. Het is raadzaam dat u Norton Internet Security blijft gebruiken.

Als u een versie uit 2006 of eerder van Norton Internet Security met een lopend abonnement hebt, kunt u gratis een update naar de meest recente versie uitvoeren. Ga naar Norton Update Center om de nieuwste versie van Norton Internet Security te controleren en installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080911173755EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/05/2015