Fout: 'Op deze computer is een andere versie van een Norton- of Symantec-product gedetecteerd...'

Als uw computer op een bedrijfsnetwerk is aangesloten, en Symantec Endpoint Protection, Symantec AntiVirus Corporate Edition of Symantec Client Security is geïnstalleerd, moet u contact opnemen met uw computerbeheerder voordat u het Norton-product installeert. Als uw computer geen onderdeel uitmaakt van een bedrijfsnetwerk, kunt u het Norton- of Symantec-product van uw computer verwijderen om het Norton-product te installeren.

STAP 1

Het Norton of Symantec-product verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer in de lijst met huidig geïnstalleerde programma's het Norton- of Symantec-beveiligingsproduct en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken of Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080808165115EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/06/2017