Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren om Norton te verwijderen dat u van uw provider heeft ontvangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall kunt uitvoeren om Norton te verwijderen dat u van uw provider heeft gedownload.

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Geavanceerde opties.

6. Klik op Enkel verwijderen.

7. Klik op Verwijderen.

8. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.