Fout: 'Een product is geïnstalleerd of verwijderd waarvoor de computer nog opnieuw moet worden opgestart...'

Deze fout ontstaat wegens een te verwijderen bestand in de tijdelijke map van Windows. Windows verwijdert het bestand in de meeste gevallen wanneer de computer opnieuw wordt gestart.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan de tijdelijke Windows-bestanden en installeer uw Norton-product opnieuw.

STAP 2

Tijdelijke bestanden verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

%temp%

De map Temp van de huidige gebruiker wordt in Windows Verkenner geopend.

3. Klik in het menu Bewerken op Alles selecteren.

4. Druk op Verwijderen.

5. Klik op Ja als u wordt gevraagd het verwijderen te bevestigen.

Nadat u de tijdelijke Windows-bestanden heeft verwijderd, installeert u uw Norton-product opnieuw.

Wat te doen als dit niet werkt?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080624173124EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/09/2017