LiveUpdate uitvoeren

Volg deze instructies om Norton LiveUpdate uit te voeren.

LiveUpdate uitvoeren

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080520094501EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/06/2017