LiveUpdate uitvoeren

Volg deze instructies om Norton LiveUpdate uit te voeren.

LiveUpdate uitvoeren

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging en klik vervolgens op LiveUpdate in het hoofdvenster van het Norton-product.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.