Abonnement verlengen

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Verlengen naast Abonnementsstatus.

3. Klik op Mijn abonnement verlengen.

Zorg dat uw computer met internet is verbonden.

4. Volg op de geopende webpagina de instructies om uw Norton-product te verlengen.

5. Sluit het browservenster als u klaar bent met bestellen.

6. Volg de instructies op het scherm in het venster Symantec-verlengingen om het verlengingsproces te voltooien.

7. Voer LiveUpdate uit om alle beschikbare updates voor uw Norton-product te downloaden.