Abonnement verlengen

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

1. Start Norton.

2. Klik op Verlengen naast Abonnementsstatus.

3. Klik op Mijn abonnement verlengen.

Zorg dat uw computer met internet is verbonden.

4. Volg op de geopende webpagina de instructies om uw Norton-product te verlengen.

5. Sluit het browservenster als u klaar bent met bestellen.

6. Volg de instructies op het scherm in het venster Symantec-verlengingen om het verlengingsproces te voltooien.

7. Voer LiveUpdate uit om alle beschikbare updates voor uw Norton-product te downloaden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080425181216EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/12/2018