Verlengingssleutel voor Norton-abonnement invoeren

In dit document wordt uitgelegd hoe u uw verlengingscode invoert om uw Norton-productabonnement te verlengen. De instructies zijn specifiek voor de recentste Norton-productversies.

De code voor abonnementsverlenging moet een geldigheidsperiode van ten minste één dag hebben om het product te activeren.

Als u een oudere Norton-productversie heeft of niet weet wat uw versie is, gaat u naar het Norton Update Center.

STAP 1

Uw verlengingscode zoeken

Als u al een verlengingscode heeft, gaat u door naar stap 2. Waar uw verlengingscode zich bevindt, is afhankelijk van de aankoopwijze.

• Als u uw verlengingscode in een online winkel heeft gekocht, staat de code in uw bevestigingsmail. Als u de bevestigingsmail niet in uw Postvak IN kunt vinden, controleer dan uw map met ongewenste mail. Deze e-mailberichten worden soms onterecht als spam gemarkeerd door sommige spamfilters. Heeft u de verlengingscode gevonden, ga dan naar stap 2.

• Als u het product in de Norton Online Store heeft gekocht, kunt u de verlengingscode ook vinden door u aan te melden bij uw account. Volg deze stappen om de verlengingscode via uw account te achterhalen.

• Als u een verlengingscode zonder een Norton-product heeft gekocht, moet u eerst uitzoeken bij welk Norton-product de sleutel hoort. Deze informatie staat in de bevestigingsmail van uw abonnementsaankoop. De code voor abonnementsverlenging moet een geldigheidsperiode van ten minste één dag hebben. Daarna downloadt u de proefversie en installeert u het product. Wilt u de verlengingscode gebruiken, ga dan naar stap 2.

1. Meld u aan bij Norton.

2. Zoek de aankoop van uw abonnementsverlenging en klik op het ordernummer.

3. Kopieer uw verlengingscode.

De verlengingscode is een alfanumerieke code van 19 tekens. Bijvoorbeeld: ABC123DE4567FGH89JK.

STAP 2

Uw verlengingscode voor uw Norton-abonnement invoeren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Help.

3. In het venster Help Center klikt u onder Accountinformatie op Productsleutel invoeren.

4. Voer uw productsleutel of -code in en klik op Volgende.

U vindt uw productsleutel in uw Norton-account, in de orderbevestigingsmail, op uw product-cd of op de kaart van de retailer. Lees Mijn Norton-productsleutel zoeken als u hulp nodig heeft bij het vinden van uw productsleutel.

5. Volg de instructies op het scherm.

6. Controleer uw abonnementsgegevens, en klik vervolgens op Klaar.

Meer informatie

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.