Veelgestelde vragen: Norton Security Scan

Wat is Norton Security Scan?

• De softwaretool Norton Security Scan is ontworpen zodat u kunt bepalen of uw computer momenteel tegen bekende bedreigingen is beschermd. Norton Security Scan scant uw computer om na te gaan of er bestaande virussen, wormen, spyware, adware of Trojaanse paarden op uw computer staan.

Ga naar de Norton Security Scan-downloadpagina om Norton Security Scan te downloaden en installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080415160906EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 22/06/2017