Ik wil mijn Norton-product activeren

In dit document wordt uitgelegd hoe u uw Norton-product kunt activeren. Meestal is uw Norton-product al geïnstalleerd. U heeft uw productsleutel nodig om Norton te activeren.

Norton activeren

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft, gaat u onderaan deze pagina naar Gerelateerde oplossingen voor meer informatie over het installeren van de oudere versie.

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in het hoofdvenster op Help.

3. In het venster Help Center klikt u onder Accountinformatie op Productsleutel invoeren.

4. Voer uw productsleutel in en klik op Volgende.

U vindt uw productsleutel in uw Norton-account, in de orderbevestigingsmail, op uw product-cd of op de kaart van de retailer. Lees Mijn Norton-productsleutel zoeken als u hulp nodig heeft bij het vinden van uw productsleutel.

5. Volg de instructies op het scherm.

6. Controleer uw abonnementsgegevens, en klik vervolgens op Klaar.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080409073508EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android
Laatste wijziging: 18/06/2018