Synchroniseren met de Norton-abonnementsserver

Als de verlengingsdatum van uw abonnement onjuist is, kunt u uw Norton-product met de Symantec-abonnementsserver synchroniseren om de datum te herstellen.

Uw Norton-product met de Symantec-server synchroniseren

1. Start uw Norton-product.

2. Klik in de rechterbovenhoek van het venster op Ondersteuning of Help > Abonnementsstatus.

3. Klik op Voltooien of Sluiten.

Wat is synchroniseren?

• Bij synchroniseren wordt de informatie op de Norton-abonnementsserver bijgewerkt, zodat deze overeenkomt met de abonnementsinformatie op uw computer. Na de synchronisatie komt uw abonnementsstatus (geldig of verlopen) op uw computer overeen met die van de Norton-abonnementsserver.