Ik ben een bestaande klant en heb hulp nodig bij het verlengen of wijzigen van mijn abonnement

De meest eenvoudige manier om uw beveiliging te verlengen is via uw Norton-product.

Als u meer functies zoekt of u meer apparaten wilt beveiligen, is het raadzaam om uw Norton-product te upgraden wanneer u uw abonnement verlengt. We bieden abonnementen die tot 10 apparaten beveiligen, inclusief pc's, Macs, smartphones en tablets, en die meer functies bieden dan uw bestaande product.

Uw Norton-product verlengen

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Verlengen onderaan in het venster van het product.

3. Klik in het venster Abonnement op Mijn abonnement verlengen.

U wordt nu omgeleid naar de pagina Norton Store.

4. Op de pagina Norton Store voert u een van de volgende handelingen uit:

• Kies ervoor het Norton-product te verlengen om uw huidige abonnement uit te breiden

• Selecteer het upgrade-aanbod om meer functies en apparaten aan uw abonnement toe te voegen

• Koop een nieuw product als u meer apparaten wilt beveiligen en u geen upgrade-aanbod ziet, of als u minder apparaten wilt opnemen dan wat er in uw huidige abonnement wordt aangeboden. Ga naar het ondersteuningsartikel om het Norton-product en abonnement dat aan uw vereisten voldoet te vinden en te kopen

Voordat u een nieuw abonnement koopt, moet u de Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen voor uw huidige abonnement.

5. Volg de instructies op het scherm.

Neem contact op met Norton Support als u nog steeds hulp nodig heeft bij het verlengen of wijzigen van uw abonnement.

Contact opnemen

Waarom zie ik verschillende prijzen voor verlenging en nieuwe aanschaf van hetzelfde product?

Wanneer u producten vergelijkt, moet u de productfuncties en abonnementsduur bekijken, evenals het aantal apparaten dat u kunt beveiligen. De productprijs is afhankelijk van de opties die u besluit aan te schaffen. U ziet mogelijk verschillende prijzen voor producten met dezelfde functies wanneer u bepaalde speciale aanbiedingen, aanbiedingen in verschillende regio's of aanbiedingen van bepaalde winkeliers vergelijkt.

Worden de resterende dagen van mijn huidige abonnement aan het nieuwe abonnement toegevoegd?

Wanneer u aanschaft bij de Norton Online Store, worden de nieuwe abonnementsdagen toegevoegd aan uw huidige abonnement. De dagen die u overdraagt, worden geteld vanaf de dag van aankoop. Als u via een andere methode aanschaft en wanneer u uw nieuwe aankoop installeert, gaan de resterende dagen van het abonnement verloren en gaan de nieuwe dagen van start. Het is raadzaam dit type nieuwe aanschaf pas te installeren als uw huidige abonnement is verlopen.

Het abonnement van uw vorige product mag niet worden overgedragen als u het product in de Symantec Online Store in China, Japan, Korea of Hong Kong heeft gekocht.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080407154946EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/10/2017