LiveUpdate downloaden en installeren

LiveUpdate downloaden en installeren voor Windows Vista/XP/2000

1. Download het bestand lusetup.exe voor Windows Vista/XP/2000.

2. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

3. Als het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het pictogram lusetup.exe op het bureaublad om LiveUpdate te installeren.

4. Start uw Norton-programma.

5. Klik op de knop LiveUpdate en voer LiveUpdate uit.

6. Start de computer opnieuw op.

Als u een foutmelding blijft zien nadat u LiveUpdate hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie, klikt u nogmaals op de koppeling in het LiveUpdate-venster om de oplossing voor dit probleem te bekijken.

LiveUpdate downloaden en installeren voor Winfows ME/98

1. Download het bestand lusetup.exe voor Windows Me/98.

2. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

3. Als het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het pictogram lusetup.exe op het bureaublad om LiveUpdate te installeren.

4. Start uw Norton-programma.

5. Klik op de knop LiveUpdate en voer LiveUpdate uit.

6. Start de computer opnieuw op.

Als u een foutmelding blijft zien nadat u LiveUpdate hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie, klikt u nogmaals op de koppeling in het LiveUpdate-venster om de oplossing voor dit probleem te bekijken.

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.