Egyéb termékek

Biztonsági mentés és fájlok törlése a Norton biztonsági mentésből

Ha már nincs rá szüksége, törölheti a biztonsági mentést. A biztonsági mentés nem törölhető, ha csak egy biztonsági mentés érhető el. A régi biztonsági mentés törlése előtt létrehozhat egy új biztonsági mentést.

Amikor töröl egy biztonsági mentést, a törölt biztonsági mentéshez tartozó fájlok biztonsági mentési adatai is megváltoznak. Például az ikonkiegészítések és a fájl tulajdonságaiban a Biztonsági mentés lap nem jelenik meg.

A biztonsági mentés törlése különösen akkor hasznos, ha helyet szeretne felszabadítani a biztonságos felhőalapú tárhelyen.

Ha online biztonsági mentést szeretne törölni az online tárolóból, a Hálózati költségek figyelése beállítást a Tűzfal beállításai ablakban a Nincs korlátozás értékre kell állítania.

További információkért látogasson el ide: A Norton-termék internethasználatának meghatározása

Videó: Hogyan törölhető a biztonsági mentés és a mentett fájlok?

A megoldásnak köszönhetően könnyen kezelhetővé vált a probléma.

Igen Nem

Járuljon hozzá a megoldás fejlesztéséhez.

Köszönjük, hogy segít a vásárlói élmény fejlesztésében.

Most mit szeretne tenni?

Keresse meg a megoldásokat vagy a Kapcsolatfelvétel lehetőséget.

DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ: v19828921
Operációs rendszer: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Utolsó módosítás: 21/06/2019