Biztonsági mentés törlése

Törölheti a mentett fájlokat, ha azok már nem szükségesek, és korlátozott terület áll rendelkezésére a biztonsági mentési helyen. Tárhelyet szabadíthat fel a nem kívánt fájlok törlésével.

A biztonsági mentés fájljainak törlésekor a Norton 360 Online megjeleníti a kiválasztott biztonsági mentés épp törölt fájljainak az állapotát.

A biztonsági mentésben szereplő törölt fájlok biztonságimentés-részletei is módosulnak. Például az ikonkiegészítések és a fájl tulajdonságaiban a Biztonsági mentés lap nem jelenik meg.

A biztonsági mentés nem törölhető, ha csak egy biztonsági mentés érhető el.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Biztonsági mentés törlése

Törölheti a biztonsági mentést.

Biztonsági mentés és fájlok törlése

Törölheti a biztonsági mentést és a biztonsági mentésben elérhető fájlokat.

Biztonsági mentés törlése

Fájlok és mappák kizárása a biztonsági mentésből

Korábbi biztonsági mentés fájljainak törlése

A biztonsági mentések problémái megoldásának ismertetése

Köszönjük!

Köszönjük, hogy igénybe vette a Norton támogatási szolgáltatást.

< Vissza

Hasznos volt az információ?

DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ: v65073051_N360_N360SOS_6_hu_hu
Operációs rendszer: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Utolsó módosítás: 21/10/2011