Egyéb termékek

Biztonsági mentés és fájlok törlése a felhőalapú biztonsági mentésből

Ha már nincs rá szüksége, törölheti a biztonsági mentést. A biztonsági mentés nem törölhető, ha csak egy biztonsági mentés érhető el. A régi biztonsági mentés törlése előtt létrehozhat egy új biztonsági mentést.

Előfordulhat, hogy háttérbeli szolgáltatáskimaradás vagy a kiszolgáló karbantartása miatt nem tudja törölni a biztonsági mentést. Ilyen esetben kis idő elteltével próbálkozzon újra a törléssel. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a szolgáltatás valóban nem érhető-e el, látogasson el a Norton-szolgáltatások állapota oldalra.

Amikor töröl egy biztonsági mentést, a törölt biztonsági mentéshez tartozó fájlok biztonsági mentési adatai is megváltoznak. Például az ikonkiegészítések és a fájl tulajdonságaiban a Biztonsági mentés lap nem jelenik meg.

A biztonsági mentés törlése különösen akkor hasznos, ha helyet szeretne felszabadítani a biztonságos felhőalapú tárhelyen.

Ha online biztonsági mentést szeretne törölni a felhőbeli tárolóból, a Sávszélesség-felhasználás korlátozása beállítást a Tűzfal beállításai ablakban a Nincs korlátozás értékre kell állítania.

További információkért látogasson el ide: A Norton-termék internethasználatának meghatározása.

Biztonsági mentés törlése

  1. Indítsa el a Norton Eszközbiztonság terméket.

    Ha látja a My Norton ablakot az Eszközbiztonság lehetőség mellett, kattintson a Megnyitás elemre.

  2. A Norton-termék főablakban kattintson duplán a Biztonsági mentés opcióra, majd a Biztonsági mentések lehetőségre.

  3. A Biztonsági mentés beállításai ablakban, a Biztonságimentés-készlet legördülő listából válassza ki a törölni kívánt biztonsági mentést.

  4. Kattintson a Törlés gombra.

  5. A Biztonsági mentés törlése ablakban válassza a következők valamelyikét:

    • Az aktuális biztonsági mentés törléséhez válassza a Biztonságimentés-készlet törlése lehetőséget.

    • Az aktuális biztonsági mentés törléséhez és a már mentett fájlok törléséhez válassza a Biztonsági mentés és fájlok törlése az online biztonsági mentésből lehetőséget.

  6. Kattintson az Igen gombra.

Biztonsági mentés törlése a fiókból

  1. Jelentkezzen be a fiókjába.

  2. A My Norton oldal Felhőalapú biztonsági mentés területén kattintson a Biztonsági mentések megtekintése lehetőségre.

    Megjelenik a használatban lévő meglévő biztonsági mentések listája.

  3. Egy biztonsági mentés törléséhez kattintson az adott biztonsági mentés mellett található kuka ikonra.

  4. A Biztonsági mentés törlése megerősítő ablakban kattintson a Törlés gombra.

    A Mégse gombra kattintva a biztonsági mentés törlése nélkül visszaléphet a biztonsági mentések oldalára.

Videó: Hogyan törölhető a biztonsági mentés és a mentett fájlok?


A megoldásnak köszönhetően könnyen kezelhetővé vált a probléma.

Igen Nem

Járuljon hozzá a megoldás fejlesztéséhez.

Köszönjük, hogy segít a vásárlói élmény fejlesztésében.

Most mit szeretne tenni?

Keresse meg a megoldásokat vagy a Kapcsolatfelvétel lehetőséget.

DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ: v19828921
Operációs rendszer: Windows
Utolsó módosítás: 20/11/2021