Korábbi biztonsági mentés fájljainak törlése

Törölheti egy korábbi biztonsági mentés fájljait a biztonsági mentési helyről. Törölheti a fájlokat, ha azok más nem szükségesek, és korlátozott terület áll rendelkezésére a biztonsági mentési helyen. A biztonsági másolatokat akkor is törölheti, ha módosította egy biztonsági mentés fájlkategóriáját. Érdemes törölni a mentett fájlokat, mielőtt futtatná a biztonsági mentést.

A korábban mentett fájlokat az alábbi helyekről törölheti:

  • Összefoglalás lap

  • Hol lap

Amikor törli egy biztonsági mentés fájljait, a törölt biztonsági mentéshez tartozó fájlok biztonsági mentési adatai is megváltoznak. Például az ikonkiegészítések és a fájl tulajdonságaiban a Biztonsági mentés lap nem jelenik meg.

A biztonsági mentés nem törölhető, ha csak egy biztonsági mentés érhető el.

Törölheti a biztonságimentés-kategória jelölését is, ha nem akar ismét biztonsági mentést készíteni a törölt fájloktól.

Korábbi biztonsági mentés fájljainak törlése az Összefoglalás lapon

  1. A Norton 360 Online főablakában kattintson a Biztonsági mentés, majd a Biztonsági mentések kezelése lehetőségre.

  2. Az Összegzés lap Biztonsági mentés neve legördülő listájában válassza ki a törölni kívánt biztonsági mentést.

  3. A Végrehajtható feladatok alatt kattintson a Biztonsági mentés törlése lehetőségre.

  4. A Biztonsági mentés törlése ablakban válassza a következők valamelyikét:

    Biztonsági mentés törlése

    Törölheti a biztonsági mentést.

    Biztonsági mentés és fájlok törlése

    Törölheti a biztonsági mentést és a biztonsági mentésben elérhető fájlokat.

  5. A megerősítéshez kattintson az Igen gombra.

Korábbi biztonsági mentés fájljainak törlése a Mit lapon

  1. A Norton 360 Online főablakában kattintson a Biztonsági mentés, majd a Biztonsági mentések kezelése lehetőségre.

  2. A Hol lapon kattintson a Biztonsági mentés fájljainak törlése lehetőségre.

  3. A megjelenő ablak legördülő listájában válassza ki a biztonsági mentést, amelyből törölni szeretné a korábbi biztonsági másolatokat.

    Ez az ablak akkor jelenik meg, ha egynél több biztonsági mentése van.

  4. Kattintson az OK gombra.

  5. A bal oldali ablaktáblában, a megjelenő ablakban jelölje ki a fájlokat tartalmazó fájlkategóriát.

    A törlendő mappák kijelöléséhez választhatja a Mappák kategóriát is.

  6. Jelölje ki a törölni kívánt fájlokat.

  7. A kijelölt fájlok megtekintéséhez a bal oldali ablaktáblában kattintson a Kijelölt fájlok elemre.

  8. Kattintson a Kijelölt törlése gombra.

  9. A jóváhagyást kérő párbeszédpanelen kattintson az Igen lehetőségre.

  10. Kattintson a Bezárás gombra.

Sávszélesség-korlátozás mód - ismertető

A fájlok biztonsági mentése

Biztonságimentés-fájlok megtekintése a Norton Backup Drive meghajtón

A biztonsági mentések problémái megoldásának ismertetése

Biztonsági mentés törlése

Köszönjük!

Köszönjük, hogy igénybe vette a Norton támogatási szolgáltatást.

< Vissza

A megoldásnak köszönhetően könnyen kezelhetővé vált a probléma.

Igen Nem

Járuljon hozzá a megoldás fejlesztéséhez.

Köszönjük, hogy segít a vásárlói élmény fejlesztésében.

Most mit szeretne tenni?

Keresse meg a megoldásokat vagy a Kapcsolatfelvétel lehetőséget.

DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ: v19828892_N360_N360SOS_6_hu_hu
Operációs rendszer: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Utolsó módosítás: 28/10/2011