Egyéb termékek

Automatikus jelszómódosítás

A Password Manager automatikus jelszómódosítás funkciója támogatja a jelszavak több webhelyen történő automatikus módosítását anélkül, hogy az alkalmazáson kívül kellene navigálni. Jelenleg az Automatikus jelszómódosítás funkció többek között a következő webhelyeket támogatja: Google, Facebook, Amazon, Twitter, LinkedIn, Costco, PayPal, Yahoo és Wikipedia.

Ne zárja be a lapot, és ne lépjen a lapon megjelenő tartalomra, amikor az Automatikus jelszómódosítás módosítja a jelszót. Ne váltson lapokat, mert az problémát eredményezhet az automatikus jelszócsere folyamata során.

Mikor igényel felhasználói beavatkozást az Automatikus jelszómódosítás funkció?

Ha a kéttényezős hitelesítés engedélyezett a bejelentkezési oldalon, az Automatikus jelszómódosítás működéséhez meg kell adnia a vonatkozó információkat a bejelentkezési oldalon.

Hogyan működik az Automatikus jelszómódosítás?

A funkció úgy működik, hogy közvetlenül bejelentkezik a webhelyekre és erős jelszót generál. Az új jelszavakat a Password Manager helyileg generálja, és azok átvitele biztonságos módon történik. Az újonnan generált jelszavakat a rendszer a Norton Password Manager-trezorba menti, amelyhez csak Ön fér hozzá.

Egy zöld fejléc jelenik meg a lapon, ha az Automatikus jelszómódosítás funkció jelszófrissítése sikeres volt a webhelyen.

Ha az Automatikus jelszómódosítás funkció jelszófrissítése sikertelen volt a webhelyen, egy piros fejléc jelenik meg a lapon.

Ha az Automatikus módosítás sikeresen módosítja a jelszót, a bejelentkezési jelszóerősség százalékos mutatóján növekedést lát. A Biztonsági irányítópult pontszámának általános növekedése látható a sikeres Automatikus jelszómódosítás után.

Mi tartozik az Archivált bejelentkezési kategóriába

Az Archivált kategória két különböző típusú bejelentkezést tartalmaz.

Az Automatikus jelszómódosítás sikeres jelszómódosítása után a rendszer az eredeti jelszót is menti referenciaként. Ezek a bejelentkezési adatok a következő elnevezési konvenciót követik: <websitename>Automatikus biztonsági mentés <Dátum időpont>

Ha az Automatikus jelszómódosítás sikertelen a webhelyről beküldött módosított jelszó után, a bejelentkezési adatokat az új jelszóval együtt a következő elnevezési konvencióval menti a rendszer: <websitename>Automatikus módosítás sikertelen <Dátum Időpont>

A bejelentkezési adatokat törölheti, ha nincs szüksége a régi jelszóval kapcsolatos információra.

Hasonló megoldások

A megoldásnak köszönhetően könnyen kezelhetővé vált a probléma.

Igen Nem

Járuljon hozzá a megoldás fejlesztéséhez.

Köszönjük, hogy segít a vásárlói élmény fejlesztésében.

Most mit szeretne tenni?

Keresse meg a megoldásokat vagy a Kapcsolatfelvétel lehetőséget.

DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ: v127948823
Operációs rendszer: Windows
Utolsó módosítás: 21/06/2019