Alkalmazandó: Mac,Windows
A Képernyőmegosztás mód egy olyan funkció, amelyet arra terveztek, hogy megvédje az Ön adatvédelmét és biztonságát, amikor a böngésző képernyőjét másokkal megosztja. Ez a mód biztosítja, hogy személyes adatai, beleértve a könyvjelzőket, keresési előzményeket, keresési javaslatokat és böngészőbővítményeket, rejtve maradjanak a közönség elől, akivel megosztja a képernyőjét.
A Képernyőmegosztás mód engedélyezéséhez nyissa meg a Norton Private Browsert, kattintson a jobb felső sarokban a ⋮ Menü (a három pont) ikonra, majd válassza a Képernyőmegosztás mód ▸ Képernyőmegosztás mód engedélyezése lehetőséget.
Amikor a Képernyőmegosztás mód aktív, a Norton Private Browser jobb felső sarkában egy kék Képernyőmegosztás állapot jelenik meg.
A Képernyőmegosztás mód engedélyezésekor elrejteni kívánt elemek kiválasztásához kövesse az alábbi lépéseket:
A Képernyőmegosztás mód kikapcsolásához kattintson a Norton Private Browser képernyő jobb felső sarkában a ⋮ Menü (a három pont) ikonra, majd válassza a Képernyőmegosztás ▸ Képernyőmegosztás mód kikapcsolása lehetőséget.
Hasznosnak találta ezt a cikket?