Norton Studion asentaminen

Norton Studio on Windows-yleissovellus, joka on saatavilla vain pöytäkoneille ja kannettaville. Norton Studio voidaan ladata Windows-kaupasta. Norton Studion käyttö edellyttää voimassa olevaa Norton-tiliä. Jos käytössäsi ei ole Norton-tiliä, voit luoda sen Norton Studio -sovelluksella tai siirtymällä osoitteeseen https://my.norton.com

Norton Studion asentaminen laitteelle edellyttää järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia.

Norton Studion asentaminen

1. Avaa Windows-kauppa valitsemalla aloitusnäytöstä Kauppa.

2. Etsi kaupasta Norton Studio -sovellus.

3. Valitse Norton Studio.

4. Valitse Asenna. Jos asennat sovellusta ensimmäistä kertaa, sinun pitää kirjautua Microsoft-tiliisi, jotta voit aloittaa latauksen ja asennuksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74591421
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/06/2019