Soveltuu seuraaviin: Mac,Windows
Näytönjakotila on ominaisuus, joka on suunniteltu suojaamaan yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi, kun jaat selaimesi näytön muiden kanssa. Tämä tila varmistaa, että henkilökohtaiset tietosi, mukaan lukien kirjanmerkit, hakuhistoria, hakuehdotukset ja selainlaajennukset, pysyvät piilossa yleisöltä, jonka kanssa jaat näyttösi.
Ota Näytönjako käyttöön avaamalla Norton Private Browser, napsauta oikeasta yläkulmasta ⋮ Valikko (kolme pistettä) ja valitse Näytönjako ▸ Ota Näytönjako käyttöön.
Kun Näytönjako-tila on aktiivinen, Norton Private Browserin oikeassa yläkulmassa näkyy sininen Näytönjako-tila.
Valitse, mitä haluat piilottaa, kun Näytönjako-tila on käytössä. Seuraa alla olevia ohjeita:
Laittaaksesi Näytönjaon pois päältä, napsauta Norton Private Browserin oikeasta yläkulmasta ⋮ Valikko (kolme pistettä) ja valitse Näytönjako ▸ Poista Näytönjako käytöstä.
Oliko tästä artikkelista apua?