Norton Studion saatavuuden päättymisilmoitus

Norton Studiota ei voi enää ladata Microsoft Storesta 20.9.2019 alkaen.

Miksi Norton Studio ei ole enää saatavana?

Pyrimme tarjoamaan alan johtavaa ja asiamukaista tietoturvaa laitteidesi ja niillä olevien tietojen suojaamiseksi. Arvioimme ajoittain tarjoamamme tuotteet ja ominaisuudet varmistuaksemme niiden arvosta kuluttajille ja yhteistyökumppaneillemme. Tämän arvion seurauksena olemme päättäneet lopettaa Norton Studion tarjoamisen Microsoft Windows -käyttöympäristöön.

Minulla on muita kysymyksiä ja tarvitsen apua. Mistä saan tukea?

Asiakas- ja tukipalvelujemme henkilöstö auttavat sinua mielellään ja vastaavat muihin mahdollisiin kysymyksiin. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakas- ja tukipalveluihin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v134800697
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/11/2019