Norton Studio -sovelluksen ominaisuudet

Norton Studio on Windows-yleissovellus, joka on saatavilla vain pöytäkoneille ja kannettaville. Norton Studio toimii vain Windows 8:ssa tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä. Norton Studio -sovelluksella voit tarkastella laitteidesi tämänhetkisiä suojaustiloja ja käyttää muita Norton-tuotteita.

Norton Studio -sovelluksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat seuraavat:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121380812_nst_retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/02/2018