Lue Norton-tuotetunnuksen käyttämisestä.

Saat Norton-tuotetunnuksen käyttöä koskevia ohjeita valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Jos et tiedä, kuinka voit paikantaa tuotetunnuksesi, lue artikkeli Norton-ohjelman tuotetunnuksen sijainti.

Jos näet viestin, että tuoteavain on virheellinen, katso Viesti: ”Virheellinen tuotetunnus".

Aktivointi tai uusiminen kaupasta ostetulla tuotetunnuksella

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Tee jokin seuraavista:

• Aktivoi tilauksesi valitsemalla Norton-tuotteen pääikkunasta Aktivoi nyt.

• Uusi tilauksesi valitsemalla Norton-tuotteen pääikkunasta Ohje ja valitse sitten Tilitiedot-kohdasta Anna tuotetunnus.

3. Anna myymälästä saamasi tuotetunnus.

Etsi tuotetunnus näillä ohjeilla: Norton-ohjelman tuotetunnuksen sijainti.

Jos tuotetunnus ei toimi, katso artikkelia Viesti: ”Virheellinen tuotetunnus”.

Jos käytät tuotetunnusta, nykyisessä tilauksessasi jäljellä olevia päiviä ei lisätä uuteen tunnukseen yhdistettyyn tilaukseen.

Olen asentanut Nortonin laitesuojaustuotteen ja haluan aktivoida sen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Ohje.

3. Valitse Anna tuotetunnus.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Minun on ladattava ja asennettava Norton-laitesuojaustuote ennen tuotetunnuksen käyttöä

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, kirjoita tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili ja suorita sitten tilin luomismenettely.

3. Napsauta Aloita-sivulla Lataa Norton.

Jos sinulla on tuotetunnus, jota ei ole vielä rekisteröity tiliisi, valitse Anna uusi tuotetunnus.

Kirjoita tuotetunnus ja valitse >. Aktivoi tuote näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Windows: paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Mac: paina Komento-Optio-L, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton-tuotteesi on nyt asennettu ja aktivoitu.

Yleiset virheet tuotetunnuksen kirjoittamisessa

• Välilyönnit aiheuttavat virheen.

• Varmista, että syötät tietyn, käyttämäsi tuotteen käyttöoikeustietoja. Eri Norton-tuotteiden käyttöoikeustietoja ei voi vaihtaa keskenään.

Et siis voi käyttää esimerkiksi Norton-suojauksen tuotetunnusta Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten aktivoimiseen. Löydät Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten tuotetunnuksen tilisi Oma tilaus ‑sivulta.

• Jos yhä näet viestin, jonka mukaan käyttöoikeustiedot ovat väärin tai eivät kelpaa, varmista, että kirjoitit tiedot tismalleen oikein.

Jotkin merkit (kuten nolla ja O-kirjain) näyttävät samanlaisilta. Tarkista seuraavat vielä kerran: O-kirjaimet, pienet L-kirjaimet, isot I-kirjaimet ja numerot nolla (0) ja yksi (1).

Jos tarvitse lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71537110
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/06/2022