Yhteydenotto Norton-tukeen

Yleisimmät syyt, miksi asiakkaat ottavat yhteyttä tukeen.

Lataa

Suositut hakuaiheet: lataa, asenna, poista asennus, asenna uudelleen, aktivoi

Oma tili

Suositut hakuaiheet: tuotetunnus, salasana unohtui, salasanan vaihtaminen, varaston salasana, lisää laite, poista tili

Tukivaihtoehdot

Norton tarjoaa maksutonta ympärivuorokautista tukea kaikille Norton-tuotteille, jotka eivät ole saavuttaneet tuen päättymisaikaa. Tukikäytännössä luetellaan kaikki tällä hetkellä tuetut tuotteet.

Tukiominaisuudet:

• Maksuton tuki: Kaikkien Norton-tuotteiden tuki on maksutonta.

• Ympärivuorokautinen tuki: Voit ottaa meihin yhteyttä milloin haluat. Tuemme asiakkaitamme 24 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa.

• Maksuttomat päivitykset: Norton-tietoturvatuotteille saa päivitykset maksutta, kun tilaus on voimassa.

• Maksuttomat tuotteet ja työkalut: Norton-tietoturvatuotteen lisäksi voit ladata ja asentaa muita työkaluja ja tuotteita, kuten Norton Familyn, Norton Safe Webin, Norton Password Managerin jne.

Yhteydenottotavat:

Reaaliaikaisten yhteydenottojen saatavuus saattaa vaihdella alueen ja kielen mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71088540
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 02/04/2024