Nortonilta saamasi sähköpostin aitouden varmistaminen

Norton lähettää sähköpostilla tai suoramainontana tietoa uusista tarjouksista, ilmoituksista ja tuotepäivityksistä. Tässä asiakirjassa kuvataan millaisia sähköpostiviestejä tai suoramainoksia lähetämme, jotta voit päätellä, onko saamasi viesti Nortonilta vai ei.

Tieto on vain ohjeellista, sillä Nortonin sähköposti- ja suoramainontaviestit voivat muuttua milloin tahansa. Norton tai jokin muu NortonLifeLock-tuotemerkki voi lähettää sähköpostilla tai postitse viestin, joka ei ole kaikkien asiakirjassa mainittujen ominaisuuksien mukainen. Sähköposti tai suoramainonta voi myös olla kaikkien mainittujen ominaisuuksien mukainen, mutta lähettäjä saattaa silti olla joku muu kuin Norton.

Myös Nortonin tytäryhtiöt voivat lähettää sähköpostitse tai postitse Norton-tuotetarjouksia. Tällaisissa sähköposti- tai suoramainontaviesteissä voi olla kuvia Norton-tavaramerkityistä tuotteista, mutta ne eivät tule Nortonilta eikä Nortonin asiakastietoja ole käytetty niiden lähettämiseen. Älä koskaan anna henkilökohtaisia tai luottamuksellisia tietoja tuntemattomalle tai epäluotettavalle lähettäjälle tai sivustolle.

Jos saamasi sähköpostiosoite herättää epäilyksiä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Norton-verkkokaupan tarjoukset

Norton-verkkokauppa lähettää sähköpostitse tietoa uutuustuotteista ja erikoistarjouksista.

• Nämä viestit tulevat seuraavista sähköpostiosoitteista:

• norton@nortonlifelock.com

• norton@secure.norton.com

• ems@norton.com

• lifelock@secure.norton.com

• information@mail.nortonstore.hk

• Nortonin sähköpostiviesteissä mainitut URL-osoitteet johtavat palvelimelle https://secure.norton.com.

• Varmista, että URL-osoitteiden alussa on https:// ja että niiden toimialue on norton.com tai lifelock.com.

Norton Apps -sovellusten lähettämät sähköpostiviestit

Norton Apps -sovellusten (esimerkiksi Norton Mobile Security, Norton Family ja Norton Safe Web) käyttäjät voivat saada sähköpostiinsa hälytyksiä ja ilmoituksia. Nämä viestit voivat muistuttaa Norton-verkkokaupan viestejä, joten varmista aina ennen kirjautumistietojen antamista millä sivustolla olet. Sovellukset käyttävät Norton-tilisi kirjautumistietoja. Ennen kuin annat kirjautumistietosi, varmista että olet jollakin seuraavista sivustoista:

Nämä viestit tulevat seuraavista sähköpostiosoitteista:

• noreply@norton.com

• no-reply@nortonlifelock.com

• NortonAccount@norton.com

• norton@nortonlifelock.com

• management@norton.com

Tilaukseen liittyvät sähköpostiviestit

Jos olet rekisteröitynyt Automatic Renewal -palveluun tai tehnyt ostoksia Norton-verkkokaupasta, sinulle lähetetään laskutukseen tai tekemiisi tilauksiin liittyviä sähköpostiviestejä.

Näiden viestien lähettäjä on

• Norton-kauppa <noreply@mail.norton.com>

• Norton-kauppa <orders@mail.norton.com>

• noreply_subscriptions@mail.norton.com

• Norton <norton@email.norton.com>

• Norton <norton@e-mail.norton.com>

• reply@secure.norton.com

Google Play -kaupasta ostettuihin tuotteisiin liittyvien sähköpostiviestien lähettäjä on Google Play <noreply-google-play@google.com>.

Näiden viestien aihe muistuttaa seuraavaa: Norton-tilausvahvistus tilaukselle #NP0000000 tilausvahvistus

Nortonin asennussähköpostiviesti

Kun tilaus on tehty, sinulle lähetetään sähköpostiviesti, joka sisältää lataus- ja asennusohjeet. Jos haluat asentaa Norton-tuotteen muille laitteille, avaa viesti näillä laitteilla ja asenna tuote.

Sähköpostiviesti lähetetään osoitteesta:

• management@norton.com

Muita sähköposteja Nortonilta

• noreply@identityprotection.norton.com

• norton@securenorton.com

• reply.be@secure.norton.com

• nortonsupport2@nortonlifelock.com (käytetään tapausnumeron lähettämiseen)

• noreply_subscriptions@subscriptions.norton.com (käytetään laskutustietojen päivittämistä koskevien Norton-sähköpostiviestien lähettämiseen)

• no-reply@ifeelgoods.com (käytetään Amazon-lahjakorttilehtien lähettämiseen)

• notification@nortonlifelock.com

• nortonlifelock@zuberance.com-osoitetta käytetään NortonLifeLock All-Stars -ohjelmaan liittyvien viestien lähettämiseen, ja se viittaa palvelimeen https://norton.zuberance.com

Sähköpostit LifeLockilta

• member.services@lifelock.com (jos tililläsi on identiteettivarkaussuojapalvelu, LifeLockilta saapuvat sähköpostiviestit on lähetetty tästä osoitteesta)

• donotreply@lifelock.com

Kyselytutkimukset

Norton tekee yhteistyötä asiakastutkimuksia toteuttavan Medallian kanssa. Kyselytutkimusviestit tulevat yleensä silloin, kun olet vastikään ollut meihin yhteydessä, mutta niitä voidaan lähettää muulloinkin. Viestit tulevat yleensä seuraavista osoitteista:

• NortonLifelockfeedback@nortonlifelock.com

Viestien aihe voi olla:

• Norton arvostaa mielipidettäsi

• Hyväntahtoinen muistutus Nortonilta

• LifeLock arvostaa mielipidettäsi

• Hyväntahtoinen muistutus LifeLockilta

• Norton iloitsee palautteesta - 3 minuutin kysely

• LifeLock iloitsee palautteesta - 3 minuutin kysely

• NortonLifeLock arvostaa palautettasi

• Vielä ehdit antaa palautetta

Sähköpostiviesteissä mainitut linkit johtavat yleensä palvelimelle https://survey3.medallia.com.

Suoramainonta

Sinulle saatetaan lähettää suoramainontaa myös seuraavissa tilanteissa:

• Ei uusittu tai asennettu

• Norton-tilin sähköpostiosoite vastaanotti hard bouncen tai soft bouncen

• Laskutusvirhe tai Automatic Renewal -toimintoon liittyvät muistutukset

• Yleiset markkinointikampanjat

Lähetä epäilyttävä sähköposti Nortonille

Voit ilmoittaa saamastasi roskapostista tai huijaussähköpostista Nortonille. Lisätietoja on artikkelissa Roska- tai huijaussähköpostin ilmoittaminen Nortonille.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71088498
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 03/11/2021