Norton Power Eraser -oppaat Windows XP- ja Vista-tietokoneille

Norton Power Eraser on ilmainen työkalu, joka voidaan ladata ja suorittaa uhkien poistamiseksi tietokoneelta. Voit suorittaa tämän työkalun uhkien tarkistamiseksi, vaikka sinulla olisi Norton-tuote tai jokin muu tietoturvatuote. Jos tietokone ei käynnisty normaalitilaan, työkalun voi suorittaa vikasietotilassa. Norton Power Eraser on helppo ladata. Se tarkistaa tietokoneen nopeasti ja havaitsee kaikkein aggressiivisimmat tietokonevirukset. Tätä työkalua ei tarvitse asentaa.

Jos käytössäsi on Windows 10, Windows 8, tai Windows 7, lue Norton Power Eraser -oppaat Windows 10-, 8- ja 7-tietokoneille.

Norton Power Eraser -työkalu on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän tietokoneiden kanssa. Se ei toimi laitteissa, joiden käyttöjärjestelmä on Mac OS, WinPE, Android tai iOS.

Norton Power Eraser käyttää uhkien havaitsemiseen aggressiivisia menetelmiä. On mahdollista, että se valitsee poistettavaksi myös normaaleja ohjelmia. Tarkista tarkistuksen tulokset huolellisesti ennen tiedostojen poistamista.

Norton Power Eraserin lataaminen ja tarkistuksen suorittaminen

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset -ikkunan, ja kaksoisnapsauta NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Norton Power Eraser kehottaa lataamaan uuden version aina kun mahdollista.

4. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Tarkista riskit -kuvaketta.

5. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen ja edellyttää järjestelmän käynnistämistä uudelleen. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, siirry kohtaan Asetukset ja poista valinta kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä).

6. Odota tarkistuksen valmistumista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v69675421
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/02/2021