Ratkaise yhteysongelma, jossa pystyt muodostamaan yhteyden internetiin vasta sen jälkeen, kun Norton on poistettu käytöstä

Ratkaise yhteysongelma palauttamalla Norton-palomuurin säännöt.

Määritä palomuurisäännöt uudelleen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Napsauta Yleisasetukset -välilehdestä Palomuurin nollaaminen -vaihtoehdon vierestä Nollaa.

5. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

6. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63066093
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019