Mikä on Norton Virus Protection Promise?

Tiesitkö?

Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

» Lisätietoja

Moniin Norton-tuotteisiin liittyy lisäetu nimeltään Norton Virus Protection Promise -takuu. Se merkitsee, että jos käyttäjän laitteella ilmenee tilauksen aikana ongelmia, Norton-asiantuntijat auttavat diagnosoimaan ja poistamaan mahdolliset virukset. Jos Symantec ei onnistu poistamaan virusta käyttäjän laitteelta, käyttäjä saattaa olla oikeutettu Norton-tilauksen tai Norton-tuotepaketin hyvitykseen (sovellettavien ehtojen mukaisesti).

Lisätietoja: käyttöehdot.

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä versiota, avaa Norton Update Center.

Mistä tietää, onko oikeutettu Norton Virus Protection Promise -palveluun?

Norton Virus Protection Promise -lupauksen saatavuuden tiettyyn tilaukseen voi tarkistaa Palvelut-sivulta, kun kirjaudut Norton-tiliin.

1. Kirjaudu Norton-tiliin.

2. Valitse tilaus Omat tilaukset -sivulta, jotta voit tarkistaa, onko Virus Protection Promise saatavilla.

LISÄEDUT -kohdassa näkyy Virus Protection Promise.

Miten käytän Norton Virus Protection Promise -palvelua, jos epäilen virustartuntaa?

Jos epäilet, että tietokoneesi on saanut tartunnan, kannattaa suorittaa täydellinen järjestelmäntarkistus käyttämällä Norton-tuotetta. Jos ongelma ei ratkea täydellisessä järjestelmäntarkistuksessa, voit käyttää Norton Power Eraseria, joka tunnistaa ja poistaa uhkat nopeasti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62458994_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/02/2019