Mikä on Norton Virus Protection Promise?

Virus Protection Promise on Norton-asiantuntijoiden tarjoama virusten poistopalvelu. Jos asiantuntija ei pysty poistamaan virusta Windows-, macOS-, Android- tai iOS-laitteestasi, voit olla oikeutettu hyvitykseen vaikka muuta hyvitysoikeutta ei olisikaan.

Virus Protection Promise on ominaisuus, joka tarjotaan vain automaattisesti uusittavien tilausten yhteydessä, ja se koskee vain virustorjuntaominaisuuksia sisältäviä laitesuojaustilauksia.

Lisätietoja löytyy käyttöehdoista.

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä versiota, avaa Norton Update Center.

Mistä tietää, onko oikeutettu Norton Virus Protection Promise -palveluun?

Norton Virus Protection Promise -lupauksen saatavuuden tiettyyn tilaukseen voi tarkistaa Palvelut-sivulta, kun kirjaudut tilillesi.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse tilaus Omat tilaukset -välilehdeltä, jotta voit tarkistaa, onko Virus Protection Promise saatavilla.

Tietoa tilauksesta -kohdassa näkyy Virus Protection Promise.

Miten käytän Norton Virus Protection Promise -palvelua, jos epäilen virustartuntaa?

Jos epäilet, että tietokoneesi on saanut tartunnan, kannattaa suorittaa täydellinen tarkistus käyttämällä Norton-tuotetta. Jos ongelma ei ratkea täydellisessä tarkistuksessa, voit käyttää Norton Power Eraseria, joka tunnistaa ja poistaa uhkat nopeasti.

Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset-ikkunan Tarkistukset ja tehtävät -kohdasta Täydellinen tarkistus ja napsauta Siirry.

4. Kun tarkistus on valmis, valitse Valmis.

Jos epäilet, että tietokoneessa on edelleen tartunta tai että tartuntaa ei poistettu, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Norton Power Eraserin lataaminen ja tarkistuksen suorittaminen

Norton Power Eraser on yhteensopiva Windows 7 SP1 -käyttöjärjestelmän ja sitä uudempien versioiden kanssa.

1. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windows-versiota käytät:
    • 64-bittisessä Windowsissa: Norton Power Eraser.
    • 32-bittisessä Windowsissa: Norton Power Eraser.

2. Paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta NPE.exe-tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Jos olet jo hyväksynyt käyttöoikeussopimuksen, et näe kehotetta uudelleen.

Norton Power Eraser lataa automaattisesti uuden version aina kun mahdollista.

4. Valitse Norton Power Eraser -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja valitse Suorita nyt.

5. Jos haluat sisällyttää tarkistukseen rootkit-ohjelmien tarkistuksen, valitse Asetukset ja valitse sitten Tarkistus- ja lokiasetukset -kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä). Valitse sitten Käytä.

6. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

Odota tarkistuksen valmistumista. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Ota yhteyttä Norton-asiantuntijaan

Jos tietokoneessasi on edelleen tartuntoja, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62458994
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/11/2023