Tietokone hidas -ongelmien ratkaiseminen

Ajan myötä tietokoneen kiintolevylle kerääntyy tarpeettomia tiedostoja ja tiedostojen palasia. Huonot tietokoneen käyttötottumukset hidastavat nekin tietokoneen toimintaa.

Norton voi parantaa tietokoneen nopeutta suorituskyvyn hallinta- ja optimointityökalujen avulla.

Ihmetteletkö, miksi tietokoneesi toimii hitaasti? Norton Computer Tune Up -palvelun asiantuntijat auttavat optimoimaan tietokoneesi asetukset, jotta tietokoneen käynnistys nopeutuu ja suorituskyky palautuu uuden veroiseksi. (saatavana vain yhdysvaltalaisille asiakkaille)

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59066932
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/09/2020